Samsun Büyüksehir Belediyesi Kurulan Tesisle Tasarruf Saglayacak

Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan Tekkeköy ilçesinde Kilit Parke Bordur ve Beton Boru Tesisi’nin yapimi devam ediyor. Kurulan tesisle belediyenin kendi ihtiyacini karsilayarak, büyük tasarruf saglayacagi kaydedildi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Kurulan Tesisle Tasarruf Saglayacak
Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan belediyenin öz kaynaklarinin kullanilmasi ve tasarrufa yönelik Tekkeköy ilçesinde yapimina baslanan ‘Kilit Parke Bordur ve Beton Boru Tesisi’ çalismalari sürüyor. Samsun Valisi Zülkif Dagli ve Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, çalismalari devam eden tesis sahasinda incelemelerde bulundu. Baskan Demir, yalnizca SASKI’nin bir yillik beton boru için yaptigi harcamalarin 100 milyon TL’yi buldugunu, ancak kurulan bu tesisin tamamina harcanan ücretin bu miktara ulasmadigini söyledi.

Yapilan çalismayla büyük ölçüde tasarruf edilecegini kaydeden Baskan Demir, “Modern ve son teknolojiyle güçlendirilerek revize edilen santiyelerde asfalti, santralleri ile betonu tamamen kendi öz kaynaklarimizla üretiyoruz. Belediyenin öz kaynaklarini tasarruflarimizla halkimizin hizmetine açiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA