Baskan Kilinç, Kis Spor Okullari Hakkinda Bilgi Aldi

Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, Adiyaman Belediyesi bünyesinde her yil binlerce sporsevere hizmet veren saglikli yasam ve spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

Baskan Kilinç, Kis Spor Okullari Hakkinda Bilgi Aldi
Adiyaman’da yilin 4 mevsimi 7’den 70’e tüm vatandaslara hizmet veren Adiyaman Belediyesi Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Belediye Baskani Süleyman Kilinç, kompleksin kis mevsiminde de tam kapasiteyle Adiyamanlilarin hizmetinde oldugunu söyledi.



Yaz dönemini tamamlayip, kis dönemine giren Karapinar Mahallesi’ndeki Adiyaman Belediyesi Saglikli Yasam ve Spor Kompleksine yaptigi ziyarette Kis Spor Okullari hakkinda sorumlulardan bilgi alan Baskan Kilinç, "Her dönem oldugu gibi bu kis döneminde de hemserilerimize güzel bir ortamda spor yapma imkani sagliyoruz.

Baskan Kilinç, merkezde her yil yaz ve kis mevsimi ayirmadan binlerce Adiyamanlinin spor yapma imkani buldugunu da sözlerine ekleyerek, "Tesisimizde basarili ve güzel bir Yaz Spor Okulu dönemi gerçeklestirildi.

Tüm emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Simdi ise kis spor okullari hizmet veriyor.

Bu anlamda saglikli yasam ve spor kompleksi kis spor okullarinda devam eden çalismalar hakkinda görevli arkadaslardan bilgi aldik. Çocuklarimizin daha saglikli bir yasam sürmesi için sportif anlamda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA