Kirsehir TSO'da Mevcut Baskan Ve Ekibi Yeniden Yönetimi Aldi

Kirsehir Ticaret ve Sanayi Odasi seçimlerinde mevcut baskan Mustafa Yilmaz, yeniden ekibi ile birlikte TSO yönetimini aldi.

Kirsehir TSO'da Mevcut Baskan Ve Ekibi Yeniden Yönetimi Aldi
Sagduyunun hâkim oldugu seçimlerde seçmenler sandik basina gitti. Bin 110 kisinin oy kullandigi seçimlerde mavi pusula ile delege karsisina çikan Mustafa Yilmaz, 12 meslek gurubundan 21 meclis üyesi çikarak seçimi aldi. Sari pusula ile çikan Ahmet Sari ise 7 meclis üyesi kazanarak seçimi kaybetti. Seçim sonuçlarinin açiklamamasinin ardindan konusan Mustafa Yilmaz, "Gücünü üyelerinden alan bir oda olarak, üyelerimizden aldigimiz güç ve irade sayesinde, üyelerimizi ve Kirsehir’imizi layikiyla temsil etmeye ve gelecegin Kirsehir’ini ortak akilla insa etmeye devam edecegimizi ve tazelenen ekibimizle birlikte her adimimizi Kirsehir için atacagimizi özellikle belirtmek isterim" dedi.

Yilmaz, "Seçim süreci ve sonunda; öncelikle oy kullanan tüm degerli Kirsehir TSO üyelerine, sahsima güvenerek benimle beraber yola çikan arkadaslarima, bizlere güven vererek yanimizda olduklarini hissettiren tüm dostlarimiza, bu süreçte yogun çalisan oda personelimize, üyelerimizin saglikli ve huzurlu bir sekilde oy kullanmasi için emegi geçen Il Seçim Kuruluna, Il Emniyet Müdürlügü personeline tesekkür ederim" diye konustu.

Yapilan seçimlere 343 kisi katilim saglamadi.
Kaynak: İHA