Japonya'da Yolcu Treni Raydan Çikti

Japonya’nin baskenti Tokyo’da bir tren, bilinmeyen nedenle raydan çikti. Kazanin ardindan bazi tren seferleri askiya alinirken, raydan çikan trenin bos olmasi facianin önüne geçti.

Japonya'da Yolcu Treni Raydan Çikti
Tokyo’da facianin esiginden dönüldü. Katsushika bölgesindeki Keisei-Takasago Istasyonu yakinlarinda bir yolcu treni, yerel saatle 10.20 siralarinda raydan çikti. Tren isletmecisi Keisei Elektrikli Demir Yolu sirketi, 8 vagonlu trenin kaza sirasinda hangara dogru yol aldigini açiklarken, trende yolcu bulunmamasi faciayi önledi.

Kaza nedeniyle Keisei-Ueno ile Chiba eyaletindeki Ichikawamama istasyonlari arasindaki hatta seferler geçici olarak askiya alindi. Keisei-Takasago ile Shin-Kamagaya istasyonlari arasindaki ekspres tren seferlerinde de aksama yasandi. Kazanin nedeni kesin olarak bilinmezken, olayla ilgili detayli sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA