Baskan Erdogan Açiklamasi 'Asfalt Sezonunun Sonuna Geldik'

Adiyaman Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, 2022 yilinda yaklasik 4 bin kilometre yol aginin hemen hemen hepsinin bakim ve onarimi yaptiklarini dile getirdi.

Baskan Erdogan Açiklamasi 'Asfalt Sezonunun Sonuna Geldik'
Adiyaman Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, 2022 yili asfalt sezonunu degerlendirdi.

Baskan Erdogan ve beraberindekiler asfalt plent tesisinde incelemelerde bulunarak personeller tarafindan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

2022 yili yol bakim ve onarim çalismalarina iliskin açiklamalarda bulunan Baskan Erdogan, “Köylerimize hizmet verme konusunda güzel ve verimli bir yili tamamlamak üzereyiz. Yaklasik bir haftalik çalisma süremiz kaldi. Insallah hava sartlarinin olumlu seyretmesiyle beraber bu hafta içerisinde de asfalt bakim ve onarim, birinci kat ve ikinci kat asfalt çalismalarimizi tamamlayacagiz. Il Özel Idare ekibimiz, Il Genel Meclisimizin almis oldugu genel kararlarla, Valimiz Mahmut Çuhadar’in onayiyla, Il Özel Idare Genel Sekreterimiz Sami Isik’in sevk ve idaresiyle ayni zamanda Müdürlerimiz ve tüm çalisma ekibimizin gayretleriyle 2022 yili asfalt bakim ve onarimi, birinci ve ikinci kat asfalt çalismalarinin sonuna geldik. Bugüne kadar yaklasik 4 bin kilometre yol agimizin hemen hemen hepsinin bakim ve onarimini, gerek birinci kat, gerekse de ikinci kat asfaltlari Il Özel Idaresi tarafindan yapildi. Burada tüm ekibimize, il özel idaresinde çalisan tüm ekiplerimize tesekkür ediyorum. Memleketimize hayirli olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA