Yukatel Kayserispor Kalecisi Bilal Bayezit Açiklamasi

Yukatel Kayserispor Kalecisi Bilal Bayezit ve oyuncu Joseph Attamah ögrenciler ile bulustu. Genç Kaleci Bilal, Kayserispor’da forma giymekten mutlu oldugunu ifade ederken su ana kadar en zorlandigi forvetin Galatasarayli Icardi oldugunu söyledi.

Yukatel Kayserispor Kalecisi Bilal Bayezit Açiklamasi
Yukatel Kayserispor Kalecisi Bilal Bayezit ile Joseph Attamah, ögrenciler ile söylesi gerçeklestirdi. Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan organize edilen ’Kayserispor, ögrenciler ile bulusuyor’ projesi çerçevesinde Tomarza Gençlik merkezinde düzenlenen ve 5 farkli okuldan ögrencilerin katilimi ile gerçeklestirilen söylesiye Kayserispor kalecisi Bilal Bayezit ve futbolculardan Attamah katildi.

600 ögrencinin katilimi ile yapilan söyleside kendisine yöneltilen sorulari yanitlayan kaleci Bilal Bayezit, Kayserispor’da forma giymekten mutluluk duydugunu söylerken, Türkiye’de en çok begendigi kalecinin Fernando Muslera oldugunu belirtti.

Kendisine yöneltilen sorulari yanitlayan Bilal; “Eskiden kosmayi sevmezdim. O yüzden kaleci olmayi tercih ettim. Bu yönde çalistim” dedi.

Türkiye’de su ana kadar kendisini en zorlayan forvetin Galatasarayli Icardi oldugunu da dile getiren Bilal Bayezit, kendisine yöneltilen ’yedigin en güzel gol hangisi’ sorusuna, “Geçen sezon Emre Mor’un Karagümrük formasiyla attigi gol” yaniti verdi.

Kayserisporlu futbolculardan Joseph Attamah da, Kayserispor’un geldigi noktanin basari oldugunu ve bu basari çitasinin yükselecegine inandigini ifade etti.

Attamah, en sevdigi yemegin de Adana Kebabi oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA