Esinin Kestigi Dal Sonu Oldu

DENIZLI – Denizli ile Mugla il sinirindaki ormanlik alanda meydana gelen olayda, esinin agaçtan kestigi dalin altinda kalan kadin olay yerinde hayatini kaybetti.

Esinin Kestigi Dal Sonu Oldu


Olay, bugün ögle saatlerinde Acipayam ilçesine bagli Suçati Mahallesi ile Mugla’nin Dalaman ilçesine bagli Narli Mahallesi arasinda kalan ormanlik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iki ilin sinirinda bulunan Somacik mevkiindeki ormanlik alanda kesim yapan Mustafa Sönmez’in çam agacindan kestigi dal, o sirada agacin altinda geçmekten olan 38 yasindaki esi Nurdane Sönmez’in üzerine düstü. Esinin hareketsiz yerde hareketsiz bir sekilde kaldigi gören Mustafa Dönmez’in ihbari üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, talihsiz kadinin hayatini kaybettigini belirledi.

Esinin kestigi dalin altinda kalarak hayatini kaybeden Nurdane Sönmez’in cenazesi, otopsi islemleri için morga kaldirildi. Iki çocuk annesi Sönmez’in cenazesinin islemlerin tamamlanmasinin ardindan Dalaman ilçesine bagli Narli Mahallesi’nde topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA