Engelsizciler Projesi'ne Tesekkür Plaketi

Mugla Büyüksehir Belediyesi EngelsIzciler Projesi Dünya Bagimsiz Izciler Organizasyonu (WOIS) ve Trakya Izciler Birligi Federasyonunun “evrensel izci kardesligi” temasi ile Izmir’de gerçeklestirdigi törende “Izciligin Gelismesine Destek Tesekkür Plaketi” aldi.

Engelsizciler Projesi'ne Tesekkür Plaketi
Mugla Büyüksehir Belediyesi’nin hayata geçirdigi ve Türkiye’de ilk olan Engelli Ailelerine Kisa Mola Merkezleri’nde baslattigi EngelsIzciler (Melek Izciler) Projesi “Izciligin Gelismesine Destek Tesekkür Plaketi aldi. Dünya Bagimsiz Izciler Organizasyonu (WOIS) ve Trakya Izciler Birligi Federasyonunun “evrensel izci kardesligi” temasi ile gerçeklestirdigi törene Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer de katildi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi EngelsIzciler Projesi tesekkür plaketini Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün adina Saglik ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani aldi.

29 Ekim 2022 tarihinde Izmir Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilen uluslararasi törene dünyanin farkli yerlerinden izci kuruluslari ISVG ve WOIS kurucu baskanlari ve yöneticileri ile dünya izci kuruluslarina üye önde gelen yerli ve yabanci izci liderleri katilim sagladi.

EngelsIzciler (Melek Izciler) Projesi engellilerin izcilik egitimi ile edinilen yasam disiplini, toplum ve sosyal yasam uyum sürecinde etkin bir rol almalarini saglamanin yaninda kamplarda yapilan izcilik egitimler sayesinde engellilerin sosyal yasam sürecine uyum süreçleri ve ortak yasam becerilerini gelistiriyor.

Mugla Büyüksehir Belediyesi bugüne kadar EngelsIzciler projesi ile Fethiye Inlice, Marmaris Asparan kamp alanlarinda 4 ayri çadir kampi düzenledi.

Kaynak: İHA