Elif Buse Dogan Açiklamasi 'Çok Güzel Agirlandik, Muhtesem Kalabalik'

Talas Belediyesi tarafindan bu yil ilki gerçeklestirilen ve kültür, sanat, müzik sölenine sahne olan Talas Festivali hem sanatçilardan hem vatandaslardan tam not aldi. Ilk gün aksami sahne alan sanatçi Elif Buse Dogan, kendisine gösterilen ilgiye ve düzenlenen organizasyona tesekkür etti.

Elif Buse Dogan Açiklamasi 'Çok Güzel Agirlandik, Muhtesem Kalabalik'
28-29-30 Ekim tarihlerinde düzenlenen festivalin ilk gün aksaminda türkülerin sevilen ismi Elif Buse Dogan’in konseri büyük ilgi gördü. Erciyes Kültür Merkezi’ndeki konserde 1800 kisilik salon tamamen dolarken bazi vatandaslarin konseri merdivenlere oturarak izledigi dikkatlerden kaçmadi. Konser sonrasi degerlendirmede bulunan Sanatçi Elif Buse Dogan, salonun muhtesem oldugunu ifade ederek, “Kalabalik konserin tadi bir baska oluyor. Kayseri aslinda ikinci evimiz ama ilk defa halk konseri yaptim. Buna da Talas Belediyesi vesile oldu. O yüzden baskanimiza ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Bir de bizi yalniz birakmayan herkese. Çok güzel agirlandik.” dedi.

Konsere gelen vatandaslar da çok güzel bir program oldugunu belirterek, düzenlenen festival için Baskan Yalçin’a tesekkür etti. Küçük büyük herkesin büyük ilgi gösterdigi erkinlik sonrasi mutlulugunu dile getiren minik bir türküsever, her seyi çok begendigini söyleyerek “Her sey çok güzeldi, çok begendik. Baskanimiza çok tesekkür ederiz.” diye konustu.

Mehmet Ali Canyurt isimli bir diger vatandas da bu tür etkinliklerin Talas Belediyesi tarafindan sik sik gerçeklestirildigini hatirlatarak Baskan Yalçin’a tesekkürlerini iletti.

Konsere gelen Mehmet Dogrul isimli müziksever de memnuniyetini “Baskanimiz gerçekten iyi çalisiyor, bu etkinlikte de onun büyük emegi var. Çok eglendik.” sözleriyle ifade etti.

Kaynak: İHA