Denizli'de Dogalgaz Patlamasinda Kari Koca Yaralandi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde sabah saatlerinde tüpe çayin koyulmasi sonrasi 2 katli evin salon kisminda dogalgaz patlamasi oldu. Büyük gürültünün koptugu o anlarda kari kocada 2. derece yaniklar olusurken, ev harabeye döndü.

Denizli'de Dogalgaz Patlamasinda Kari Koca Yaralandi


Olay, Pamukkale ilçesinde bagli Kayihan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 2 katli müstakil evde yasayan ve dogalgaz dagitim firmasi Enerya’dan hizmet alan Birol S. (52) ve esi Mesude S. (52), sabah 6 sularinda sabah namazini kilmak için kalkti. Bu sirada tüpe çay koyan Mesude S., sonrasinda salon kismina geldi. Tam bu esnada salonda dogalgaz patlamasi meydana geldi. Büyük gürültünün koptugu anda evin duvarlari yikilip bazi bölümlerde yangin çikti.

Seslerin duyulmasi sonrasi olay yerine çok sayida ekip sevk edildi. Bölgeye giden ekipler tedbirler alirken, yarali çift ise saglik görevlileri tarafindan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirildi. Küçük çapli yangin hemen söndürülürken, ev tamamen kullanilamaz hale geldi. Hastaneye sevk edilen yarli çiftin 2. derece yaniklari olduklari ve hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA