ADÜ Ziraat Fakültesi Ögrencileri Interneti Artik Daha Etkin Kullanabilecek

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) en genis kampüs alanlarindan birine sahip olan Ziraat Fakültesi, ögrencilerin kampüs alani içinde internet hizmetinden daha kaliteli faydalanabilmesi için yaklasik 2 bin dekarlik alana kurdugu yansiticilarla ögrencilerin agi daha etkin kullanabilmesini sagladi.

ADÜ Ziraat Fakültesi Ögrencileri Interneti Artik Daha Etkin Kullanabilecek


Yapilan çalismayla kampüs alaninda bulunan yaklasik 2 bin dekar alani kapsayacak sekilde toplam 9 adet yansitici cihaz konularak, tüm alanin WI-FI baglantisi gerçeklestirildi.

Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Ibrahim Gençsoylu konulan yansiticilarla ögrencilerin interneti daha kaliteli kullanabilmesini hedeflediklerini belirterek, “Bu sayede tüm ögrencilerimiz fakülte içinde her yerde ücretsiz olarak bilgisayar ve cep telefonu ile internet kullanabilecek. Böylelikle ücretsiz olarak gerek derslerde, gerekse de ders disi her türlü bilimsel yayinlara kolaylikla ve ücretsiz olarak ulasabilecekler. Staj döneminde de ögrencilerimiz arazide de rahatlikla bu hizmeti kullanabilecekler. Ögrencilerimizin bütçelerine de katki sagalacagini düsünüyoruz; ögrencilerimiz ve personelimiz için hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA