Merhum Ögretmen Dogan'in Ismi Okulunda Yasatilacak

Aydin’in Nazilli ilçesinde 2019 yilinda geçirdigi rahatsizligin ardindan geçtigimiz Agustos ayinda hayatini kaybeden merhum ögretmen Mücahit Dogan için en son görev yaptigi okulda ögretmen arkadaslari tarafindan lokma hayri yapildi. Merhum Dogan’in esini de agirlayan okul yönetimi acili aileye bir de müjde verdi.

Merhum Ögretmen Dogan'in Ismi Okulunda Yasatilacak


Nazilli’de 2019 yilinda ani kalp durmasi ve beyne uzun süre oksijen gitmemesi nedeniyle 4 yil yataga bagimli yasadiktan sonra geçtigimiz Agustos ayinda hayata gözlerini yuman Beden Egitimi Ögretmeni Mücahit Dogan için lokma hayri yapildi. Merhum ögretmenin en son görev yaptigi Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aytar’in ev sahipligindeki hayra basta Mücahit Dogan’in esi Burcu Dogan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Simsek, Sube Müdürü Latif Akgün, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Ögretmenlerin katkilariyla yapilan hayirdan almak için ögrenciler uzun kuyruklar olusturdu.

“Çok tesekkür ederim”

Okul yönetiminin duyarli davranisi nedeniyle duygulanan Dogan’in esi Burcu Dogan: “Esim için kiymetli arkadaslari mübarek kandil gününde lokma hayri düzenlediler. Allah hayirlarini kabul etsin. Çok tesekkür ederim. Tüm Islam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun” dedi.

“Ismini okulda yasatacagiz”

Mücahit Dogan’in ismini okulda yasatacaklarini ifade eden Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aytar, “Okulumuzda uzun yillar görev yapmis ve görevi esnasinda rahatsizlanarak vefat eden çok sevdigimiz Mücahit hocamiz için ögretmenlerimizin katkilariyla yaklasik 2 bin kisilik lokma hayri düzenledik. Allah kabul etsin insallah. Ögretmenimizi de rahmetle aniyoruz. Okulumuzdaki spor salonuna da Mücahit Dogan ismini vermek için gerekli basvurularimizi yaptik. Insallah ismini de okulumuzda yasatmaya devam edecegiz” dedi.

“Degerli bir ögretmenimizdi”

Milli Egitim Müdürlügü görevine gelmeden uzun süre ayni okulda okul müdürü olarak görev yapan Nazilli Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Simsek; “Bugün beraber çalisma firsati da buldugum Mücahit Dogan için ve ayni zamanda Mevlid Kandili için ögretmen arkadaslarimizla birlikte onun anisina lokma hayri gerçeklestirdik. Ben kendisi ile uzun yillar çalistim. Degerli bir ögretmenimizdi. Kendisine Allahtan rahmet diliyoruz. Mekâni cennet olsun. Tüm ülkemizin ve Müslüman âleminin Mevlid kandilini kutlarim” dedi.

Kaynak: İHA