Uyusturucudan Kelepçelendi, 'Beni Kelepçelediler' Diyerek Yardim Istedi

Aksaray’da polis ekiplerince yapilan uygulamada uyusturucu madde ile yakalanan sürücü kelepçelenerek gözaltina alininca telefonla arkadasini arayarak, “Beni kelepçeledi polisler haberin olsun” diyerek yardim istedi.

Uyusturucudan Kelepçelendi, 'Beni Kelepçelediler' Diyerek Yardim Istedi
Olay, Eregli Kapi Mahallesi Atatürk Bulvarinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Subesi ekipleri ile mahalle ve çarsi bekçileri huzur-güven uygulamasi yaptiklari esnada süphelendikleri 45 ACP 618 plakali otomobile “Dur” ihtarinda bulundu. Polisin ikaziyla uygulama noktasinda durdurulan Osman Ç. (30) idaresindeki otomobilde Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde arama yapilirken, bir yandan da sürücünün hem üst aramasi hem de Genel Bilgi Taramasi (GBT) yapildi. Araçta yapilan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanilmazken, sahsin cebinden çikarilan sigara paketine gizlenmis 15 gram metamfetamin ele geçirildi. Üzerinde uyusturucu madde ile yakalanan sürücü gözaltina alinirken, aracini çektirmesi için kisa telefon görüsmesine izin verildi.

Aradigi arkadasindan yardim isteyen sürücü, “Acil buraya bir gel, polisler burada beni kelepçelediler. Beni kelepçeledi polisler haberin olsun” diyerek arkadaslarini çagirdi. Kendisini görüntülemek isteyen basin mensuplarina defalarca sirtini dönerek kendini gizleyen sürücü sorgulanmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürüldü.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA