Baskan Eroglu, Ankara'da Gençlerle Bir Araya Geldi
Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Ankara’da düzenlenen ’Tam Bana Göre Festivali’ne katilan gençlerle bir araya geldi.

900 Adimda 900 Genç Projesi’ne ödül
Ak Parti Yerel Yönetimler Baskanliginin belediyeler arasinda düzenledigi gençler için yapilan projeler yarismasinda Tokat Belediyesinin gerçeklestirdigi ‘900 Adimda 900 Genç Projesi’ ödüle layik görüldü.
Tokat’in tanitimin yaninda bir baska güzelligin ise kazandiklari ödül oldugunu belirten Baskan Eroglu “Iki yil önce baslattigimiz 900 Adimda 900 Genç projemiz ödüle layik görüldü.
Ülkemizin 81 ilinden 900 gencimizi Tokat’imizda misafir ederek 900 Adimda 900 yillik tarihine bir yolculuk yaptiriyoruz. Hem Tokat’a gelen misafir genç kardeslerimiz Tokat’in tarihini taniyorlar hem de misafirlerimizin Tokatli genç kardeslerimizle bulustugu güzel bir etkinlik oluyor. Bu projemizin verimli bir çalisma olarak Tokat’imiza ve gençlerimize katki saglamasinin ve ödülle taçlanmasinin mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.
Ödül takdiminin Ak Parti Yerel Yönetimler Baskanligi tarafindan Ekim ayi sonunda düzenlenecek programda yapilacagi ögrenildi.
