Devrekani Belediyesi, Filosuna 2 Araç Daha Dahil Etti

Devrekani Belediyesi, araç filosuna sifir kilometre karbiçakli damperli kamyon ile cenaze nakil araci kazandirdi.

Devrekani Belediyesi, Filosuna 2 Araç Daha Dahil Etti
Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç’in girisimleri neticesinde Devrekani Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Türkiye Belediyeler Birligi ile Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan geçen aylarda Devrekani Belediyesine 1 adet kar biçakli damperli kamyon hibe edildi. Ardindan Devrekani Belediyesi, öz imkanlariyla 1 adet daha kar biçakli damperli kamyon satin almak için sipariste bulundu. Devlet Malzeme Ofisi tarafindan Devrekani Belediyesi’nin siparis etmis oldugu kar biçakli damperli kamyon hazirlanarak Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç’a teslim edildi. Direksiyonun basina geçen Baskan Altikulaç, damperli kamyonu Devrekani ilçesine getirerek ilçe halkinin hizmetine sundu.

Ayrica Devrekani Belediyesi tarafindan, son zamanlarda ihtiyaç haline gelen cenaze nakil araci da araç filosuna kazandirildi. Devlet Malzeme Ofisi tarafindan hazirlanan cenaze nakil araci, Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç tarafindan teslim alinarak ilçeye getirildi ve vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Konu ile ilgili konusan Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, “Türk Belediyeler Birligi tarafindan Devrekani Belediyesine hibe olarak geçtigimiz aylarda kar biçakli damperli kamyon kazandirdik. Ardindan Belediyemizin öz imkanlariyla Devlet Malzeme Ofisine 1 adet daha kar biçakli damperli kamyon siparisi geçmistik. Simdi de bu kamyonu teslim aldik. 1 yil içerisinde iki tane 25 ton ve 330 beygirlik damperli kamyonu belediyemiz araç parkina kazandirmis oluyoruz. Bunun yani sira son aylarda ihtiyaç haline gelen cenaze nakil aracini da teslim aldik ve ilçe halkimizin kullanimina sunduk. Araç filomuzu her geçen gün gelistirmeye devam ediyoruz. Imkanlar ölçüsünde önümüzdeki süreçte de farkli araçlari ilçemize sunmus olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA