Otomobil Ile Traktör Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Konya’nin Hüyük ilçesinde otomobille traktörün çarpismasi sonucu 1 kisi öldü, 2 kisi yaralandi.

Otomobil Ile Traktör Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Kaza, Beysehir-Isparta kara yolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beysehir’den Hüyük yönüne seyir halinde olan I.S. yönetimindeki 42 H 7836 plakali otomobil, Imrenler-Selki Mahallesi yol ayrimi yakinlarindaki Yelken mevkisinde, Ali Günes (42) idaresindeki 42 TP 569 plakali pancar yükleme kepçesi takili traktörle çarpisti. Kaza sonucu otomobille çarpistiktan sonra kara yolundan çikarak ekili araziye giren ve sonrasinda telefon diregine çarparak durabilen traktörün savrulan sürücüsü Ali Günes agir yaralandi. Kazada, otomobil sürücüsü I.S. ve esi A.S. de yaralandi. Yaralilar olay yerine yönlendirilen saglik ekipleri tarafindan kaldirildiklari Beysehir Devlet Hastanesinde tedavi altina alindi.

Yaralilardan durumu agir olan traktör sürücüsü Ali Günes, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Ali Günes’in tarim isçisi olarak çalistigi, traktörün de kendisine ait olmadigi ögrenildi. Otomobilde bulunan ailenin ise Hüyük’ün Tolca Mahallesi’ne araçlariyla seyir halinde olduklari, kazanin bu esnada yasandigi ögrenildi.

Öte yandan, kazada hayatini kaybeden Günes’in acil servis önüne gelerek ölüm haberini alan yakinlari gözyaslarina hakim olamadi. Kazada ölen Günes’ten geriye TikTok’a yükledigi video görüntüsü kaldi.
Kaynak: İHA