Sehzadeler'de Cumhuriyet'in 99. Yilina Özel Bisiklet Yarismasi

Sehzadeler Belediyesi, Cumhuriyet’in 99. yildönümü kutlamalari çerçevesinde bu yil ikincisini düzenledigi "Düz Bisiklet Yarismasi"nda 168 sporcu 9 ayri kategoride yarisarak, dereceye girebilmek için kiyasiya mücadele etti.

Sehzadeler'de Cumhuriyet'in 99. Yilina Özel Bisiklet Yarismasi
Sehzadeler Belediyesi, Cumhuriyet’in 99. yildönümü kutlamalari çerçevesinde "Düz Bisiklet Yarismasi" düzenledi.

Sehzadelerpark önünden baslayan yarislarda 3 kilometrelik etapta 9 ayri kategoride 168 sporcu dereceye girmek için ter döktü. Bu yil ikincisi düzenlenen ve renkli görüntülerin yasandigi yarismalar kiran kirana geçti.

Minikler kategorisindeki yarislar ise Cumhuriyet Meydani’nda düzenlendi.

Dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

Ödül törenine; Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara, Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Songüler ve Mehmet Kavas, Manisa Büyüksehir Belediyesi Daire Baskani Firat Özcan, MHP Il Baskani Murat Öner, MHP Sehzadeler Ilçe Baskani Sener Özten de katilarak yarismacilara ödüllerini takdim etti. Törende konusan Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Songüler, Sehzadeler Belediyesi’nin rutin belediyecilik hizmetleri disinda sosyal, kültürel, spor ve egitim alanlarina da ayri bir önem vererek, çesitli etkinliklere imza attigina dikkat çekti. Baskan Yardimcisi Songüler, tüm katilimcilara tesekkür ederek, yarismada dereceye girenleri de tebrik etti. Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara ise güzel bir havada yapilan organizasyonda emegi geçenlere ve katilimcilara tesekkür etti.

Daha sonra protokol üyeleri tarafindan 9 ayri kategoride yapilan yarislarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Törende ayrica çekilisler yapilarak, kurada ismi çikanlara çesitli ödüller verildi.

Büyük ödül olarak iki de bisiklet kurayla sahiplerini buldu.
Kaynak: İHA