Baskan Erdogan Açiklamasi 'Koca Çinar Yaslilarimiz Bas Tacimiz'

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü dolayisiyla huzurevine ziyarette bulundu.

Baskan Erdogan Açiklamasi 'Koca Çinar Yaslilarimiz Bas Tacimiz'
Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan ve esi Feride Erdogan, 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü sebebiyle Biga Saglik ve Egitim Vakfi (BISEV) Huzurevi’ndeki yaslilari ziyaret etti. Bisev Huzurevi Müdürü Aysun Sansak’in eslik ettigi ziyarette, Baskan Erdogan ve esi Feride Erdogan yaslilarin gününü kutlayip sohbet ederek karanfil hediye etti.

Baskan Erdogan daha sonra kizi Zeynep ve esi Feride Erdogan ile birlikte yatan yasli hastalari da odalarinda ziyaret ederek hal hatirlarini sordu.

Yaslilarin hayir duasini aldiklarini söyleyen Baskan Erdogan, “Ömürlerini saglikli ve ahlakli bireyler yetistirmeyi adayan, varliklari ile bizlere her daim güç vererek geçmisten gelecege isik tutan, gölgelerinde güç buldugumuz tüm saygideger çinarlarimizin 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü kutlu olsun. Bizler de bugün geçmis ile gelecegimiz arasinda köprü vazifesi gören kiymetli büyüklerimizi ziyaret edip, ellerini öpüp, hal ve hatirlarini sorarak hayir dualarini aldik. Tüm büyüklerimizin gününü kutluyor, hepsine saglik ve afiyetler diliyorum. Koca çinar yaslilarimiz her zaman bas tacimiz” dedi.

Kaynak: İHA