Bakan Kurum Açiklamasi 'Burayi Istanbul Akaretler Gibi Yapacagiz'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Balikesir’in merkezinin daha ferah bir hale gelmesi için yapilacak çalismalara bakanlik olarak destek vereceklerini belirterek, "Burayi Istanbul Akaretler gibi yapacagiz” dedi.

Bakan Kurum Açiklamasi 'Burayi Istanbul Akaretler Gibi Yapacagiz'
Dünya Habitat Günü etkinlikleri için Balikesir’e gelen Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Balikesir Büyüksehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyareti sonrasi yürüyerek vatandaslarla sohbet eden Bakan Kurum, çocuklara hediyeler verdi ve vatandaslarin sorularini yanitladi. Balikesir’e daha önceki gelisinde tarihi Zagnos Pasa Camii’nin bulundugu alanda cami siluetinin çikarilmasi yönünde çalismalar yapilmasini isteyen Bakan Kurum, bu kez Balikesir Büyüksehir Belediye Baskanligi hizmet binasinin bulundugu Mekik Sokak’ta düzenleme yapilmasini istedi. Balikesir merkezinin daha ferah olmasi için talimat veren Bakan Kurum, hizli bir sekilde bölgenin yenilenmesine bakanlik olarak da destek olacaklarini söyledi.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’dan çalismalara hemen baslayacagi yönünde söz alan Bakan Kurum, “Ben burasi için destek olacagim. Burayi Istanbul Akaretler gibi yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA