Nilüfer Belediyesi Personeline Promosyon Müjdesi

Nilüfer Belediyesi, Nilbel A.S. ve Yapi Kredi Nilüfer Subesi arasinda banka promosyon sözlesmesi imzalandi. Yapilan protokolle Nilbel A.S çalisanlari 19 bin 200, memur, sözlesmeli personel ve kadrolu isçi çalisanlari da kisi basi 25 bin 200 TL maas promosyonu alacak.

Nilüfer Belediyesi Personeline Promosyon Müjdesi
Nilüfer Belediyesi personelinin maas promosyon protokolü imzalandi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Baskanlik makaminda düzenlenen törene Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Baskan Yardimcisi Adem Vural, Nilüfer Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü Nebiye Çavus, Yapi Kredi Nilüfer Sube Müdürü Ferda Akin, Nilbel A.S. Yönetim Kurulu Baskani Naci Kale ve Nilbel A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Semsi Oguz katildi.

Atilan imzalarin ardindan Baskan Turgay Erdem ekonomik açidan yasanan zor günlerde yapilacak ödemenin personele biraz da olsa nefes aldiracagini belirterek, emegi geçenlere tesekkür etti.

Imzalanan ek protokol sonucu bin 965 Nilbel A.S. personeline, kisi basi 19 bin 200 TL ödeme yapilacak. Nilbel A.S. personeline banka promosyonu, 15 Kasim’da maas ödemesinden sonra 15 is günü içinde banka hesaplarina yatirilacak.

Ayrica Nilüfer Belediyesi memur, sözlesmeli personel ve kadrolu isçi çalisanlarini kapsayan banka promosyon sözlesmesi için de yeni ihale yapildi. Anlasmaya göre söz konusu personele 15 Aralik’ta yatacak olan maas ödemesiyle kisi basi 25 bin 200 TL promosyon ödemesi yapilacak.
Kaynak: İHA