Özdogan Açiklamasi 'Ilçemize Modern Tesisler Kazandirma Yolunda Emin Adimlarla Ilerliyoruz'

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan; "Kapali Spor Salonu’nun komple modern bir tesiste olmasi gereken ne varsa bunlar için faaliyetimizi yürütmekteyiz” dedi.

Özdogan Açiklamasi 'Ilçemize Modern Tesisler Kazandirma Yolunda Emin Adimlarla Ilerliyoruz'
Birim amirleriyle birlikte kapali spor salonundaki çalismalari yerinde inceleyen ve ‘ilçemize modern tesisler kazandirma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz’ diyen Baskan Özdogan, yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi;

“Binamiz hayirseverler tarafindan daha öncesinde yaptirilmisti ancak güncel hale getirilmesi gereken bir konumdaydi. Biz de Gençlik Spor Bakanligi ile yaptigimiz görüsmelerde güncellenmesi noktasinda çalismalar yaptik. Bu güncellemeler binanin ilave tesisinin yapilmasi, rehabilite isleri, ilave soyunma odalari, aydinlatma, zemin yenilenmesi, yeni seyirci koltuklarinin düzenlenmesi gibi komple modern bir tesiste olmasi gereken ne varsa bu çalismalari kapsayan bir durumda faaliyetimizi yürütmekteyiz. Burasi sadece Hacilarli gençlerimizin degil tüm il gençligimizin, ögrencilerimizin yararlanacagi ortaokul ve lise müsabakalarinin rahatça yapilabilecegi kapali spor salonu haline geliyor. Bu konuda Gençlik Spor Bakanligi’miza, Gençlik Spor Il Müdürümüze ve emegi geçen çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyoruz. Insallah kis gelmeden burayi güzel bir açilis ile ilçe vatandaslarimiza ve özellikle gençlerimize bu alani sunmus olacagiz. Simdiden hayirli olsun."
Kaynak: İHA