Nilüfer Belediyesi'nden Vatandaslara Ücretsiz Ata Posteri

Nilüfer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami öncesi kenti bayrak ve posterle donatmak için vatandaslara ücretsiz Ata posteri dagitiyor. Poster dagitimi, 28 Ekim Cuma gününe kadar Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydani ve Nâzim Hikmet Kültürevi önünde saat 14.00-19.30 arasi sürecek.

Nilüfer Belediyesi'nden Vatandaslara Ücretsiz Ata Posteri
Nilüfer Belediyesi, kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusunu doyasiya yasatmak için hazirliklarini sürdürüyor. Nilüfer Belediyesi’nin, her Cumhuriyet Bayrami öncesi geleneksel hale gelen ücretsiz Ata posteri dagitimi, bu yil da devam ediyor. Vatandaslar, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydani ile Yüzüncüyil Mahallesi’ndeki Nâzim Hikmet Kültürevi önünde bulunan stantlardan, ücretsiz sekilde Ata posterini alabiliyor. Saat 14.00-19.30 saatleri arasi gerçeklestirilen poster dagitiminda, vatandaslara kisi basi bir adet poster veriliyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni, 99. yilinda on binlerin katilimiyla Nilüfer’de büyük bir cosku içinde yasatacaklarini belirten Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, “Artik geleneksel hale gelen Ata posteri dagitimimiz, bu yil da sürüyor. Kentin dört bir yanini donatacak olan Ata posterleri, cumhuriyet coskusunu artiracak. Vatandaslarimiz, iki noktada yer alan stantlardan Ata posterini ücretsiz bir sekilde temin edebilir. Bütün vatandaslarimizdan bayraklarini balkon ve pencerelerine asmalarini istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA