Kilo Verme Problemi Yasayana Biorezonans Yöntemi

Zonguldak’ta Diyetisyen Gizem Günes, kilo problemi çeken vatandaslarin biorezonans yönetimiyle hizli ve saglik bir sekilde zayiflaya bilecegini açikladi.

Kilo Verme Problemi Yasayana Biorezonans Yöntemi
Diyetisyen Gizem Günes, “Biorezonansi zayiflamak için yardimci terapi olarak kullaniyoruz. Ayni zamanda kisinin saglik problemleri varsa bu saglik problemlerini uygun protokoller yaparak yardimci oluyoruz” dedi.

Günes açiklamasinda su ifadelere yer verdi;

“Biliyorsunuz ki çagimizin en büyük hastaligi obezite. Dünya üzerinde beden kitle endeksi normalin üzerinde olan 650 milyondan fazla insan 41 milyondan fazla çocuk obeziteyle mücadele ediyor. Hepimiz obeziteyle mücadele için daha iyi beslenmemiz gerektigini, daha çok spor yapmamiz gerektigini daha fazla su içmemiz gerektigini biliyoruz. Fakat bunun disinda da obeziteyle mücadele etmek için çesitli yollar var. Bu yollardan bir tanesi de biorezonans. Biorezonans ile nasil mücadele edebiliriz bugün ondan bahsedecegiz. Biorezonansi zayiflamak için yardimci terapi olarak kullaniyoruz. Ayni zamanda kisinin saglik problemleri varsa bu saglik problemlerini uygun protokoller yaparak yardimci oluyoruz. Bugün konusacagimiz konu kilo verme alani. Kisi biorezonans terapisine karar verdikten sonra kisinin belirli noktalarina elektronlar yerlestiriyoruz. Bu elektro manyetik dalgalari kiside bagimlilik yapan kiside kilo almasini saglanan besinlerin silinmesini sagliyoruz. Ben ekmek yemeden duramam, çikolata benim olmazsa olmazim, sekersiz olmazsa olmaz diyorsaniz aslinda biorezonans tedavisi sizin için. Biorezonans tedavisiyle biz bu besinlerin beyin belleginden silinmesine yardimci oluyoruz. Böylece bunlara olan isteginiz azaliyor. Bunlara olan istek azalinca diyet süresi daha rahat geçiriyorsunuz. Güzel bir yasam saglanarak kilo kontrolünde yardimci oluyor. Bunu sonrasinda diyetisyen takibi gerekli. Bagimliliklarinizdan kurtulmak ve kilo vermek istiyorsaniz biorezonans terapisini deneyin."
Kaynak: İHA