Büyüksehir'den Sehitler Anisina 251 Fidan

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan, gençlerle birlikte 2022 yili sonbahar agaçlandirma ve çiçeklendirme etkinlikleri çerçevesinde bin 100 adet fidan dikimi 15 Temmuz sehitleri anisina yapildi. Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, “Sehitlerimiz anisina 251 tane fidan diktik” dedi.

Büyüksehir'den Sehitler Anisina 251 Fidan


Büyüksehir Belediyesi Park Bahçeler ve Agaçlandirma Daire Baskanligi ve KAYMEK Gençlik Merkezleri tarafindan Sivas Yolu Kayseri Il Göç Idaresi önünde gerçeklesen fidan dikim törenine Kayseri Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin, Bünyan Kaymakami Turgut Gülen, Yesilhisar Kaymakami Ahmet Ali Altintas, Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Cüneyd Özdemir ve KAYMEK gençleri katildi.



15 TEMMUZ SEHITLERI ANISINA 251 FIDAN

Etkinlik alaninda açiklamalarda bulunan Kayseri Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, 15 Temmuz ruhunu yansitmanin hakli gururunu yasadiklarini belirterek, “Sehitlerimiz anisina 251 tane fidan diktik. Bu isi KAYMEK gençlerimizle beraber yaptik” dedi.

Baskan Büyükkiliç’in daha yesil bir Kayseri için gayret gösterdigini ifade eden Öztürk, “Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç baskanimizin önderliginde gençlere verdigimiz, sehitlerimize verdigimiz, vatanimiza, bayragimiza verdigimiz önemin bir gösteri olarak da burada sembolik olarak bir agaç dikme töreni düzenledik. Emegi geçen arkadaslarimiza tesekkür ederken, ayrica 15 Temmuz ruhunu yansitmanin hakli gururunu yasiyoruz” diye konustu.

Öztürk ayrica Baskan Büyükkiliç adina KAYMEK personeline ve gençlere tesekkür ederek, sükranlarini sundu.

15 Temmuz sehitleri anisina gençlerle birlikte 2022 yili sonbahar agaçlandirma ve çiçeklendirme etkinlikleri çerçevesinde bin 100 adet fidan dikimi yapildi.
Kaynak: İHA