Baskan Tahmazoglu, Cumhuriyet Bayrami Kutlamasi

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, yazili bir mesaj yayinlayarak Cumhuriyet Bayrami’nin 99. yildönümü kutladi.

Baskan Tahmazoglu, Cumhuriyet Bayrami Kutlamasi
29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, "Geçmisimize gururla, gelecegimize güvenle bakmamizi saglayan gücünü ve kaynagini hür iradesinden alan ve Gazi Mustafa Atatürk’ün "En Büyük Eserimdir" diyerek bizlere emanet ettigi Cumhuriyetimizin kurulusunun 99. yil dönümüne erismenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutlulugunu yasiyoruz" dedi.

Baskan Mehmet Tahmazoglu: "Türk Ulusu için Kurtulus Savasi ve Cumhuriyetin kurulusu önemli bir dönüm noktasi olmustur. Bu nedenle Cumhuriyet, korunmasi ve ödün vermeden yasatilmasi gereken en degerli varligimizdir. Büyük Önder Atatürk’ün Onuncu Yil Nutku’nda: ‘Yurdumuzu dünyanin en mamur ve en medenî memleketleri seviyesine çikaracagiz. Milletimizi en genis refah, vasita ve kaynaklarina sahip kilacagiz. Millî kültürümüzü, “Muasir Medeniyet” seviyesinin üstüne çikaracagiz.’ sözünden hareketle, her türlü yokluk ve sikinti ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanin sayili ekonomileri içinde yer alarak, hizla gelisen bir ülke konumuna gelmistir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 2023 vizyonu çerçevesinde dünyanin en gelismis ülkeleri arasina girmek için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalismalar yürütülmektedir. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari olarak irk, dil, din farki gözetmeksizin, Türkiye Cumhuriyeti’ni olusturan tüm unsurlarimizla birlikte baris ve huzur içerisinde gelecege azimle yürüyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ilelebet yasatmak en büyük hedefimizdir. Cumhuriyetimizin kurulusunun 99. yil dönümünü en kalbi duygularimla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere sehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, Gazilerimize minnet ve sükranlarimi sunuyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA