Baskent EDAS Yetkilileri, Muhtarlar Birligi Baskanlari Ile Bulustu
Sektöre öncü teknolojileri ve insan odakli çalisma anlayisiyla hareket eden Baskent EDAS, Ankara’da kesintisiz elektrik dagitimi kapsaminda yürütülen çalismalar konusunda Muhtarlar Birligi baskanlari ve yardimcilari ile bir araya geldi.

Baskent EDAS, Ankara Merkez Ilçe Muhtarlar Birligi baskanlari ve yardimcilarina bilgilendirme toplantisi düzenledi.
Ankara Metropol Bölge Müdürlügü sorumluluk alaninda yer alan Elmadag, Mamak, Yenimahalle ve Keçiören Muhtarlar Birligi baskanlari ve yardimcilarindan olusan heyet, Baskent EDAS yetkilileri ile bir araya gelerek sirketin çalismalari hakkinda bilgi aldi.
Muhtarlar Birligi baskanlari ve yardimcilariyla Metropol Bölge Müdürlügü’nde bulusan Baskent EDAS, müdür ve yöneticileri toplantida yer aldi. Müdür ve yöneticilerin görev ve sorumluluklari hakkinda bilgilendirme yapmasi ile baslayan toplantida sirket yetkilileri 2022 yilinda hayata geçirdigi çalismalari ve 2023 yili sebeke, tesis ve yatirim planlarini tanitma firsati buldu.
Yapilan toplantida Ankara’da gerçeklestirilen ariza, onarim, bakim faaliyetleri ile enerji dagitim altyapisi yatirimlari ve planlanan yatirimlar hakkinda bilgi alan muhtarlar, muhtarlik birliklerine bagli diger muhtarlarin taleplerini de dile getirdi. Talepler için olusturulacak çözüm önerileri konusunda da karsilikli fikir alisverisinde bulundu. Toplanti sonrasinda muhtarlar Baskent EDAS ’a çalismalarindan dolayi tesekkür etti.
Yapilan açiklamaya göre, yürüttügü iletisim ve geri bildirimlerle müsteri memnuniyetini hep daha üst seviyeye tasimayi hedefleyen sirket, muhtarlar ile olan iletisimini bir adim ileriye tasiyarak 0312 186 00 00 numarali Whatsapp hatti üzerinden de iletisimini sürdürüyor. Bölgesinde gerçeklestirilen çalismalarda il ve ilçe muhtar ve muhtar baskanlari ile sürdürülen iletisim kapsaminda dönemsel toplantilar gerçeklestirerek muhtarlar tarafindan iletilen talepleri de degerlendiren sirket, yil sonuna kadar da benzer toplantilar planladi.
