Evi Kameralarla Donatan Suç Çetesine Gece Operasyonu Açiklamasi 5 Gözalti

İçel’de suç çetesine yönelik düzenlenen operasyonda 5 süpheli gözaltina alinirken, sahislarin gelen, gideni izlemek için oturduklari evi kamerayla donattiklari görüldü. Ayrica sahislarin son olarak Galericiler Sitesi’ndeki çatisma ani da kameralara saniye saniye yansidi.

Evi Kameralarla Donatan Suç Çetesine Gece Operasyonu Açiklamasi 5 Gözalti


Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekipleri, suç örgütlerine yönelik yaptigi çalismalarda yasadisi bahis ve kart dolandiriciligi neticesinde bazi sahislarin gelir elde ettiklerini tespit etti. Sahislarin dün aksamda Korukent Mahallesi’nde bulunan Galericiler Sitesi’nde suçtan elde edilen paralarin paylasimindan kaynakli anlasmazlik dolayisiyla silahli çatismaya girdikleri ve 2 sahsin yaralandigi belirlendi. Yapilan çalismalar neticesinde 6 süpheliyi tespit eden ekipler, operasyon için dügmeye basti. Özel harekat ve dron destegiyle düzenlenen es zamanli operasyonda, V.C., Y.E., I.N., S.E. ve Y.T. gözaltina alinirken, çok sayida silah ve mermi ele geçirildi. Operasyon bölgelerinde özel harekat polisleri sokak giris ve çikislarini tutarak güvenlik önlemi alirken, süphelilerin gelen, gideni izlemek için oturduklari evi kameralarla donattiklari görüldü.

Gözaltina alinan sahislar islemleri yapilmak üzere emniyete götürülürken, hakkinda gözalti karari bulunan 1 sahsin aranmasina devam ediliyor.

Çatisma ani güvenlik kameralarina yansidi

Öte yandan sahislarin Galericiler Sitesi’ndeki çatisma ani güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre, otomobille gelen 6 kisi, galericiler sitesinde bulunan 2 sahsin üzerine sürüyor. Daha sonra silahli çatismaya giren 2 grup, yaklasik 1 dakika boyunca çatisiyor. Çatismada 2 kisi yaralanirken, disaridan gelen sahislar geldikleri otomobille bölgeden kaçiyorlar.
Kaynak: İHA