Kent Konseyi Egitim Çalismalarini Sürdürüyor

Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi tarafindan hayata geçirilen Benim Mahallem projesi çerçevesinde Sümer Mahallesi sakini kadinlara saglikli beslenme egitimi verildi.

Kent Konseyi Egitim Çalismalarini Sürdürüyor


Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi egitim çalismalarina bir yenisini daha ekledi. Benim Mahallem projesi ile Sümer Mahallesi sakini kadinlara saglikli beslenme egitimi verildi.

Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokulu’nda gerçeklesen programa Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci, Kadin Meclisi Baskani Bilsen Özen ve davetliler katildi.

Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoglu saglikli beslenme hakkinda bilgilendirmelerde bulunurken, Eczaci Suna Özmutaf da bagisiklik sistemi destekleyicileri konusunda merak edilen konulara açiklik getirdi. Kent Konseyi Baskani Degirmenci burada yaptigi konusmada, Denizli’de yasayan herkesin yasam kalitesinin artirilmasi konusunda çalismalar gerçeklestirdiklerini belirterek, “Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi tarafindan geleneksel olarak düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampi’nda yaz boyunca hanim kardeslerimizle bir araya gelmistik, bizler de ‘sizlere ziyarete gelecegiz’ demistik” ifadelerini kullandi.

"Kadinlar bizim gözbebegimizdir"

Bu çerçevede ilk programi Sümer Mahallesi’nde gerçeklestirdiklerini anlatan Degirmenci, “Hanimefendiler bizim bas tacimiz, kadinlar bizim gözbebegimizdir” dedi.

Kadin Meclisi’nin egitim ve saglik taramalarina devam edecegini söyleyen Degirmenci, “Sizlerin hayatini kolaylastiracak, karsilasabileceginiz problemlerle nasil bas edeceginizi ögrenmeye yönelik seminerlerimiz devam ediyor. Katilimlariniz için sizlere tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA