Karatay'da Zincirli Sosyal Tesisi Hizmete Açildi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi tarafindan Zincirli Mahallesinde yapimi tamamlanan sosyal tesisin açilisi gerçeklestirildi.

Karatay'da Zincirli Sosyal Tesisi Hizmete Açildi
Karatay Belediyesinin merkeze uzak Zincirli Mahallesinde yapimini tamamladigi Zincirli Sosyal Tesisi’nin açilisi, düzenlenen programla gerçeklestirildi.

Içinde çok amaçli salon, lojman, firin ve isyerleri bulunan sosyal tesisin açilisinda konusan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Belediyesi olarak ilçenin dört bir tarafinda hizmet ettiklerinin altini çizdi. Baskan Hasan Kilca, “Karatayimizin 80 mahallesine meclis üyelerimizle, çalisma arkadaslarimiz ve teskilatimizla birlikte hizmet götürüyoruz. Bunun neticesinde de Karatayimiz her geçen gün gelisiyor ve güzellesiyor. Ilçemizin bu degisiminde herkesin payi, emegi ve katkisi var. 31 Mart 2019’daki seçimler öncesinde mahallelerimizi ziyaret ederken gerek muhtarlarimizla gerek bölge halkiyla gerekse de teskilatimizla sik sik istisareler yaptik. Mahallelerimizin ihtiyaci veya talepleri neyse bunun karsilanmasi için de söz vermistik. Merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerimizde de aynisinin olmasi noktasinda gayret ediyoruz. Zincirli Mahallemizin altyapi çalismalarinin büyük bir bölümünü tamamladik. Sicak asfalt ve parke yol çalismalari yapiyoruz. Zincirli Mahallemize söz verdigimiz sosyal tesisin de açilisini yapiyoruz. Tesisimizde çok amaçli salon, lojman, firin ve isyerleri gibi bölgenin ihtiyacini karsilayabilecek her türlü bölüm mevcut. Her hafta mutlaka ya bir açilis ya da bir temel atma programi gerçeklestiriyoruz. Yillarca Zincirli halkimiza hizmet edecek sosyal tesisimizin mahallemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

22. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Kiliç, Türkiye’nin son 20 yilda büyük bir degisimden geçtiginin altini çizerek, “Zincirli Mahallemizde altyapi çalismalari var. Yollarimiz, parkelerimiz ve sosyal tesisimiz yapildi. Dolayisiyla mahallelerimiz için ne gerekiyorsa Karatay Belediye Baskanimiz Hasan Kilca yapti yapmaya da devam ediyor. Belediyelerimiz ve hükümetimiz vatandaslarimizin huzuru ve refahi için çalisiyor. Tesisimiz hayirli olsun” dedi.

AK Parti Konya Il Baskan Vekili Osman Nail Kavruk, Zincirli Mahallesi’nde yapimi tamamlanan sosyal tesisin hayirli olmasini dileyerek tesisi mahalleye kazandiran Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya tesekkür etti.

MHP Konya Il Baskani Remzi Karaarslan, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’nin 2019 Seçimleri öncesinde verdigi sözleri bir bir yerine getirdiginin altini çizerek Cumhur Ittifaki Belediyeciliginin en önemli anlayisinin ‘Halka Hizmet Hakk’a hizmet” oldugunu belirtti ve tesisin hayirli olmasini diledi.

AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ise, ilçede her hafta açilis veya temel atma programi olduguna vurgu yaparak, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’nin seçimlerden önce ne söz verdiyse hepsinin teker teker yerine getirildigini, seçimlerden sonra da mahallelere ne gerekiyorsa yapilmaya devam edildigini sözlerine ekledi.

MHP Karatay Ilçe Baskani Sebahattin Küçükdogru da Karatay’a kazandirilan hizmetlerin açilis ve temel atma programlarina yetismeye çalistiklarinin altini çizerek Zincirli Mahallesi’ne kazandirilan sosyal tesisin de hayirli olmasini diledi.

Konusmalarin ardindan Karatay’a kazandirilan Zincirli Sosyal Tesisi’nin açilisi gerçeklestirildi.

Açilisin ardindan protokol üyeleri, Zincirli Sosyal Tesisi’ni gezerek tesis hakkinda bilgi aldi. Programa, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, 22. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Kiliç, AK Parti Konya Il Baskan Vekili Osman Nail Kavruk, MHP Konya Il Baskani Remzi Karaarslan, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, MHP Karatay Ilçe Baskani Sebahattin Küçükdogru, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Baskani Cem Hayirlioglu, Karatay’in mülki idari amirleri, muhtarlar ile Zincirli Mahallesi sakinleri katildi.

Kaynak: İHA