Futbol Okulundan Spor Malzemelerini Çaldilar

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren Göztepe Futbol Okulu’nun binasina giren hirsizlar, okula ve ögrencilere ait spor malzemelerini çaldi.

Futbol Okulundan Spor Malzemelerini Çaldilar
Turgutlu’da meydana gelen hirsizlik olayi ’pes’ dedirtti. Ilçede faaliyet gösteren Göztepe Turgutlu Futbol Okulu’nun kapisini kiran kisi veya kisiler, yaslari 5 ila 15 arasinda degisen futbol okulu ögrencilerinin spor malzemelerini çalarak, kayiplara karisti.

Futbol Okulu Antrenörü Mustafa Sayan konuya iliskin gazetecilere yaptigi açiklamada, "Çok üzgünüz, zor sartlarda çocuklarimiz için verdigimiz emeklere yazik oluyor, onlarinda umutlarini çaliyorlar" dedi.

Gördükleri manzara karsisinda saskina döndüklerini ifade eden Sayan, “Önceki aksam son antrenmanimizi yapip kulübün kapilarini kilitledik. Sabah saatlerinde antrenman için geldigimizde adeta sok yasadik. Çocuklar çok üzüldü, yeni sezonun baslamasina 2 hafta gibi kisa bir süre kala formalarimiz, idman yeleklerimiz, futbol toplarimiz ve antrenman araç gereçlerimiz çalindi. Açikçasi simdi ne yapacagimizi bilemiyoruz, çocuklari evlerine gönderdik. Artik bir hal çaresini bulacagiz, bizim tek istegimiz emniyet birimlerimizden suçlularin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesi” dedi.

Turgutlu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Sube ekiplerinin hirsizlarin yakalanmasi için yürüttügü çalisma sürüyor.
Kaynak: İHA