Birlik Haber-Sen Eskisehir Sube Baskanligina Vedat Baysal Seçildi

Birlik Haberlesme ve Iletisim Çalisanlari Sendikasi (Birlik Haber-Sen) Eskisehir Genel Kurulu’nda sube baskanligina oy birligiyle Vedat Baysal seçildi.

Birlik Haber-Sen Eskisehir Sube Baskanligina Vedat Baysal Seçildi
Gülay Kanatli Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen genel kurul toplantisina çok sayida sendika üyesi katildi.

Yapilan seçimde Birlik Haber-Sen Eskisehir Sube Baskanligi’na oy birligiyle Vedat Baysal seçildi. Baysal yaptigi konusmada, "21 yillik sendikal faaliyetlerim içerisinde, çesitli görevlerde bulundum. Bugün baskan adayi olarak karsinizdayim. Sizlerin teveccühü ve destegiyle göreve geldigimizde, bundan sonraki süreçte sendikal anlayisimizdaki amacimiz; adil olmayi, hosgörüye dayali, hakki, hakikati bilen, gönüllere girmeyi hedef edinen, mazlumun ve magdurun yaninda olmayi görev edinen sendikacilik anlayisi olacaktir. Bizler, yeni dönemde genç ve dinamik yeni ekibimizle bu prensipler dâhilinde hareket edecegiz" dedi.

Yönetim asil listesi ise su isimlerden olustu:

"Baskan Vekili Ahmet Sükrü Dertli, Teskilatlanmadan sorumlu Baskan Yardimcisi Seyma Pakel, Mali islerden sorumlu Baskan Yardimcisi Yasin Gündogan, Basin ve Iletisimden Sorumlu Baskan Yardimcisi Tugçe Korkmaz Belikusakli, Egitim ve Sosyal Islerden sorumlu Baskan Yardimcisi Emre Akdag, Mevzuat ve Toplu Sözlesmeden sorumlu Baskan Yardimcisi Handan Türkmen."
Kaynak: İHA