Antalya'da Scooter Faciasi Iki Liseliyi Hayattan Kopardi

Antalya’da scooter ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada scooter üzerinde bulunan lise ögrencisi iki genç hayatini kaybetti. Iki lise ögrencisinin üniversite sinavina hazirlanmak için dershaneye gittikleri ve ders bitiminde yemek yedikten sonra eve giderken kazanin meydana geldigi ögrenildi.

Antalya'da Scooter Faciasi Iki Liseliyi Hayattan Kopardi
Kaza, gece saatlerinde Muratpasa ilçesi Portakal Çiçegi Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmut Yagiz Balci’nin kullandigi scootera yolun karsina geçtigi sirada C.G. kontrolündeki 07 BBS 63 plakali otomobil çarpti. Kazada scooterda bulunan 2 lise ögrencisi çarpmanin etkisiyle firladi. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yaralanan Mahmut Yagiz Balçi’yi ve arkadasi Ada Kayahan’i ambulans ile en yakindaki iki ayri özel hastaneye kaldirdi. Burada yapilan tüm müdahaleye ragmen iki lise ögrencisi de kurtarilamadi.

Arkadasini evine birakmaya gidiyormus

Kazada hayatini kaybeden Mahmut Yagiz Balci’nin lise son sinif ögrencisi oldugu, ilk ve ortaokul arkadasi Ada Kayahan ile dershaneden çiktiktan sonra bulusup yemek yedikleri ve ardindan Balci’nin arkadasini evine birakmaya giderken kazanin meydana geldigi ögrenildi. Kazanin ardindan otomobil sürücüsü gözaltina alindi. Iki gencin cenazeleri ise hastanedeki islemlerinin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA