Baskan Kadir Kara, Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi

Osmaniye Belediye Baskani Kadir Kara, mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Baskan Kadir Kara, Mahalle Muhtarlariyla Bir Araya Geldi
Merkez mahalle muhtarlariyla bir araya gelen Belediye Baskani Kara, Osmaniye’ye kazandirilan yatirimlardan dolayi desteklerini esirgemeyen muhtarlara tesekkür etti.

Osmaniye’de devam eden alt yapi çalismalarini muhtarlarla birlikte koordineli olarak tamamlayacaklarini ifade eden Baskan Kara, “Sehrimizi birlikte yönettigimiz saygideger muhtarlarimizla bir araya geldik. Demokrasinin en temel yapi tasi olan muhtarlarimiza, Osmaniye’mize kazandirdigimiz yatirimlarimiza verdikleri destekten dolayi yürekten tesekkür ediyorum. Hep birlikte Osmaniye için, sehrimizin ve çocuklarimizin gelecegi için çalisiyoruz. Imzasini attigimiz ve Osmaniye’mize kazandirdigimiz dev alt yapi yatirimimizi degerli muhtarlarimizla birlikte koordineli bir sekilde Allah’in izniyle tamamlayacagiz. Vatandaslarimizin bu süreçten minimum düzeyde etkilenmesi elimizden geleni yine birlikte yapacagiz. Davetimize icabet gösterdiginiz için muhtarlarimiza ayri ayri sükranlarimi sunuyor muhtarlar gününü tebrik ediyorum” diye konustu.

Osmaniye Muhtarlar Dernek Baskani Ahmet Özener ise, “Sayin Belediye Baskanimiz her zaman oldugu gibi bugün de bizleri yalniz birakmadi ve bizlerin yaninda. Belediye Baskani Kadir Kara beyefendiye muhtarlarimizin her birine ayri ayri verdigi deger ve önem için tesekkür ediyorum” dedi.

Toplantiya Belediye Baskani Kadir Kara, AK Parti Belediye Meclis Grup Baskan Vekili Yavuz Korkmaz, MHP Belediye Meclis Grup Baskan Vekili Mehmet Hulusi Akkus, Osmaniye Muhtarlar Dernek Baskani ve Alibekirli Mahallesi Muhtari Ahmet Özener, mahalle muhtarlari ve belediye baskan yardimcilari katildi.

Kaynak: İHA