AK Partili Sürekli, Torbali'da Gençlerle Bulustu
AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Torbali’da gençler ile programda bulustu. Daha sonra Torbali, Gaziemir, Selçuk, Balçova, Menderes ilçe baskanlari ile bölge toplantisi yapan Baskan Sürekli, bu iki bulusmadan önemli mesajlar verdi.

Gençlerle çay içerek sohbet eden ve sorularini yanitlayan Sürekli, “Gençlik bizim gelecegimiz, Türkiye’nin gelecegi. Size çok inaniyor ve güveniyoruz. Biz, gençligi siniflandirmiyoruz, siyasete alet etmiyoruz. Aksine; yol arkadasi görüyoruz, gelecege köprü olarak tasvir ediyoruz. Teknofest gençligi, 15 Temmuz gençligi, Cumhuriyetin 100. yili gençligi diyoruz. Üniversitelerimizde, yaptigimiz diger organizasyonlarda gençlerimizle sik sik bir araya geliyorum. Sizlerden feyiz aliyoruz, sizlerle umudumuzu ve heyecanimizi tazeliyoruz. Görüyorum, gümbür gümbür bir nesil geliyor" dedi.
"Gençler için somut, büyük destekler olusturduk"
21 yildir tüm kadrolarinda gençlere yer veren bir parti olduklarini ifade eden Sürekli, sözlerini söyle sürdürdü:
"Ülkenin bugünü ve geleceginde gençlere söz hakki veren ilk siyaset okulunu, siyaset akademisini açarak gençlerimizi siyasetten ekonomiye kadar her alanda tesvik eden bir partiyiz. Egitim desteklerimiz, girisimcilik tesviklerimiz artarak sürüyor. Bugün devlet yurtlarimizdan 850 bin ögrencimiz yararlanabiliyor, 21 yil öncesine kadarki yurt manzaralari yerini konfora birakti. Sosyal etkinlik alanlari, spor tesisleri ile gençlik kompleksi niteliginde yurtlarimiz var. Aylik gida ve ihtiyaç yardimi olarak verilen destek bin 800 TL is hayatinda da yanlarindayiz. Girisimci gençlerimizi destekliyoruz. En büyük sosyal konut projesini yola çikardik ve onlarin kontenjan haklari var. Onlarda AK Partinin kendilerine sunduklarinin da farkinda. Çabalarimizi, ülkemiz milletimiz için verdigimiz mücadeleyi görüyorlar ve en önemlisi yarinin Türkiye’sini yönetme, büyük Türkiye hedefinde rol alma gücünü kendilerinde buluyorlar.”
Torbali, Gaziemir, Selçuk, Balçova, Menderes ilçe baskanlari ile toplanti yapan AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, baskanlardan üye ziyaretlerinin yogunlastirilmasini istedi.
Sürekli, "Yatirimlarimizi halka birebir anlatmaliyiz. Üyelerimizi harekete geçirecek programlari yogunlastiralim. Vefa, bizim için sözde bir hissiyat degildir. Geçmisimizin bugünle harmanlanip vücut bulmasi gereken bir sürece girdik. Tüm unsurlarimizla artirarak yola revan olma zamani. Hiçbir zaman rehavet göstermedik; ama simdi gücümüz ve kurdugumuz baglar, Türkiye’nin akibeti için çok önemli olan 2023 seçiminde birlesmeli. Ülkemiz ve sehrimizin meselelerini AK Parti’den baskasinin çözemeyecegi düsüncesi ile sahada karsilasiyoruz. Bunun sandiga da yansimasi gerekiyor. Izmir AK Parti teskilatlari olarak, bugüne kadarki emeklerimiz baki. Simdi hizimizi arttirma zamani. Nerede hizmet varsa orada AK Parti vardir. Bu gerçek, yine milletimizin teveccühüne dönüsmeli” diye konustu.
