Türk Kizilay'dan Manisa'da Istiklal Ilkokuluna Kütüphane

Manisa’nin Sehzadeler Ilçesinde, Türk Kizilay tarafindan yaptirilan kütüphane için açilis töreni düzenlendi.

Türk Kizilay'dan Manisa'da Istiklal Ilkokuluna Kütüphane
Türk Kizilay Manisa Il Merkezi Baskanligi tarafindan hayirsever destegiyle, Istiklal Ilkokuluna kütüphane yaptirildi. Saygi durusunda bulunmasi ve istiklal marsi okunmasiyla baslayan törende açilis konusmasini yapan Istiklal Ilkokulu Müdürü Gürsel Saka, okullarina kazandirilan kütüphane dolayisiyla Türk Kizilay ve hayirseverlere tesekkür etti.

Türk Kizilay Manisa Il Merkezi Baskani Atilla Efendioglu ise yaptigi konusmada, Kizilay olarak bir çok okula çesitli desteklerde bulunduklarini söyledi.

Türk Kizilay Anaokulunun Manisa’da bu yil egitim ögretim faaliyetine basladigini bildiren Efendioglu, "Bugün burada hayirsever ailemizin destegi ile Istiklal Ilkokuluna kazandirilan kütüphanenin açilis töreninin gerçeklestiriyoruz. Kizilay’imiza destek olan, katki sunan herkese sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Türk Kizilay olarak her yerde olmaya devam edecegiz." dedi.

Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara da yaptigi konusmasinin ardindan, Türk Kizilay Manisa Il Baskani Atilla Efendioglu’na, egitim ögretime verdikleri destek nedeniyle tesekkür plaketi verdi.

Açilis töreninde, Türk Kizilay Manisa Il Merkezi Baskanligi ekipleri ve gönüllüleri tarafindan okul ögrencileri ile vatandaslara Kizilay maden suyu, limonata, su ve bisküvi ikraminda bulunuldu.

Törene, Türk Kizilay Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Selman Keresteci, Türk Kizilay Manisa Il Baskani Atilla Efendioglu, Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Gençay, Yunusemre Ilçe Milli Egitim Müdürü Yildiray Demirtas, Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcisi Bilal Demir, Türk Kizilay Manisa Il Müdür Murat Köseler, okul yöneticileri ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA