Belediye Baskani Oral, Derslere Girip Ilçeyi Tanitiyor

Yalova Altinova Belediyesi tarafindan ilçedeki ilk, orta ve lise ögrencilerine yönelik 2017 yilinda baslanan Ilçe Tanitim Projesi yeniden start aldi.

Belediye Baskani Oral, Derslere Girip Ilçeyi Tanitiyor
Altinova Belediyesi tarafindan ilçedeki ilk, orta ve lise ögrencilerine yönelik 2017 yilinda baslanan Ilçe Tanitim Projesi, salginin ardindan yeniden basladi.

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Altinova Bülent Özyürük Çok Programli Lisesinde siniflara derse girerek, ilçenin tarihi, kültürel ve dogal güzellikleriyle ilgili bilgi verdi. Baskan Oral, ilk olarak ögrencilere belediyenin tanitim videosunu izletti, ardindan yapilan hizmetler ve projeler hakkinda bilgi verdi.

“Önerilerinizi bana iletin”

Ardindan ilçe ile ilgili genel bilgiler veren Baskan Oral, Hersek Lagünü Gölü ve flamingolar, Osmangazi köprüsü, Çobankale, Hersekzade Ahmet pasa külliyesi, Hersek Sahili, çiçekçilik, meyvecilik, tersaneler ve arkeolojik kazilar konularina degindi. Ilçede kurulan Halk Kütüphanesi ve kurulacak müzeler hakkinda ögrencilere bilgiler de veren Baskan Oral, her türlü öneri ve sikâyetlerin kendilerine iletilmesini istedi.

Egitimcilerle sohbet etti

Bülent Özyürük Çok Programli Lisesi Ögretmenleri ile de bir araya gelen Baskan Oral, egitimcilerle görüs alisverisinde bulundu. Baskan Oral’a Altinova Ilçe Milli Egitim Müdürü Zeki Sitar da eslik etti.
Kaynak: İHA