AVM Önündeki Silahli Kavgada Tutuklanan Sayisi 4'E Yükseldi

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde bulunan bir alisveris merkezi önünde çikan 1 kisinin ölmesi 2 kisinin de yaralanmasi ile neticelenen olaya iliskin 2 kisi daha tutuklandi. Olayla ilgili tutuklu sayisi 4’e yükseldi.

AVM Önündeki Silahli Kavgada Tutuklanan Sayisi 4'E Yükseldi
Olay, 15 Eylül gece saatlerinde Arabacialani Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan AVM önünde meydana gelmisti. Iki grup arasinda çikan ve yerini kavgaya birakan olay esnasinda silahla vurulan Yasar Metin hayatini kaybederken, T.T. ile U.N.K. isimli iki kisi de yaralanmisti. Konuya iliskin genis çapli çalisma baslatan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri yaklasik 1 ay önce E.D. (29) ve S.K. (18) isimli sahislari Adapazari’nda saklandiklari evde yakalayarak gözaltina almisti. Sahislar emniyetteki islemleri sonrasinda çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmisti.

1 kisinin ölmesi, 2 kisinin de yaralanmasi ile neticelenen olayla ilgili yeni gelisme yasandi. Polis ekiplerince 2 gün önce Geyve ilçesinde gözaltina alinan A.A. ve S.B.’de emniyetteki islemleri sonrasinda adliyeye sevk edildi. Süpheliler buradaki islemleri sonrasinda tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bununla birlikte olay ile alakali tutuklanan sayisi 4’e yükseldi.
Kaynak: İHA