Antalya'da Deri Giyim Magazasina Molotoflu Saldiri

Antalya’da bir deri giyim magazasina kimligi belirsiz iki kisi yüzlerini kapatarak molotof kokteyli ile saldirdi. Komsu dükkandan çikan bir kisi yangini büyümeden söndürdügü anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Antalya'da Deri Giyim Magazasina Molotoflu Saldiri
Olay, Alanya ilçesi Sekerhane Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre deri giyim ürünleri satan bir magazaya sabah saatlerinde molotof kokteyli ile saldirildi. Yüzlerini kapisonlu ceket ve sapka ile kapatan kimligi belirsiz iki kisi cam vitrine tas ve molotof kokteyli ile saldirdi. Komsu dükkanda sabah namazina kalkan bir kisi alevleri görerek söndürdü. Saldiri ise güvenlik kameralarina anbean yansidi. Görüntülerde yüzleri kapali iki kisiden biri önce tasi cam vitrine atiyor. Diger sahis ise yaktigi molotof kokteylini magazaya firlatiyor. Karsidan gelen komsusu ise alevleri söndürdügü anlar yer aliyor.

“Sorumlularinin bulunmasini istiyoruz”

Olayi gerçeklestirenlerin bulunmasini istediklerini belirten magaza sorumlusu Fatih Aslanparçasi, “Sabah 6.30 siralarinda 2-3 kisi bira siselerinden Molotof kokteyli yapmislar. Önce cama tas atiyorlar. Daha sonra molotof atiyorlar. Karsi komsumuz sabah namazina kalktigi sirada o görüyor. Yangini söndürüp bize haber verdi. Polisler geldi, inceleme yapti. Sorumlularinin bulunmasini istiyoruz. Neden ve kim yapti ögrenmek istiyoruz. Allah’a sükür cam tam kirilmamis. Müdahalede erken oldugu için çok zararimiz yok” dedi.

Kaynak: İHA