ADÜ Rektörü Aldemir, 'E-Insan Tanitim Töreni'ne Katildi

Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi tarafindan düzenlenen ve Cumhurbaskanligi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen ’E-insan Tanitim Töreni’ yogun katilimla gerçeklestirilirken, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir etkinlige katilanlar arasinda yer aldi.

ADÜ Rektörü Aldemir, 'E-Insan Tanitim Töreni'ne Katildi


Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle gerçeklestirilen törene ADÜ Rektörü Prof. Dr.Osman Selçuk Aldemir, Kariyer Merkezinden Sorumlu Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Cumali Öksüz, Personel Daire Baskani Gökhan Ülkü, Kariyer Merkezi Yetkilisi Sosyolog Selda Aksoy Yetkin ve ögrencileri katildi.



Halka hizmet anlayislarinin temelinde hep ’önce insan’ anlayisinin bulundugunu vurgulayan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Iktisadi kalkinmanin bir ayagi fiziki alt yapi ve hizmet unsurlari ise diger ayagi yetismis insan kaynagidir. Bu ikisi bir araya gelmeden kalkinma gerçeklesmez. Dolayisiyla Türkiye’nin kalkinmasini sadece yollarda, köprülerde, barajlarda, tünellerde, binalarda aramak eksik bir yaklasimdir ki bunu basariyla icra etmis bir hükümetiz. Asil büyük kalkinma atilimini, egitimiyle, ögretimiyle, sagligiyla, sporuyla, sosyal destekleriyle ve diger tüm unsurlariyla insan kaynagimizi gelistirmekte gösterdik. Bugün 81 ildeki 85 milyon vatandasin her biri egitim ögretimden sagliga, ulasimdan spora tüm alanlarda belirli bir standardin üzerinde hayat kalitesine sahip. Çocugunu okutmak isteyen için anasinifindan üniversiteye kadar tüm egitim ögretim kanallari ücretsiz olarak sonuna kadar açiktir. Saglik hizmetlerini, ilk nefesten son nefese kadar hayatin her alanini kapsayacak sekilde, gelismis ülkelerin dahi çok üzerinde standartlarda veriyoruz. Artik geri kalmis ülkeler silsilesi içerisinde degil, az gelismis de degil. Türkiye de artik gelismis ülkeler programi içerisinde yerini aldi" diye konustu.



Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari tarafindan sunulan ‘E-Insan’ dijital hizmet noktasinin hayirli olmasini dileyen Cumhurbaskani Erdogan, projede emegi olanlara tesekkür etti.

Ulusal Staj Programi çerçevesinde ödüle layik görülen kisi ve kurumlar, ‘Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarlari’ çerçevesinde ödüle layik görülen kurumlar, Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisinin proje ve araçlariyla ögrencilerinin kariyer gelisimini en etkin sekilde destekleyen üniversite uzaktan egitim kapisi çerçevesinde ödüle layik görülen kisi ve kurumlara ödülleri Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan takdim edildi.
Kaynak: İHA