Trabzon'da Önceki Gün Gerçeklesen Silahli Saldiri Olayinin Görüntüleri Ortaya Çikti

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde önceki aksam saatlerinde sehrin en islek caddelerinden Uzunsokak caddesinde yasanan silahli saldiri olayinin görüntüleri ortaya çikti. Güvenlik kameralari tarafindan kayda alinan görüntülerde saldiriyi gerçeklestiren sahsin ayagindan vurmayi planladigi sahsi izlemesi ve ardindan saldiriyi gerçeklestirmesi yer aliyor.

Trabzon'da Önceki Gün Gerçeklesen Silahli Saldiri Olayinin Görüntüleri Ortaya Çikti
Olay önceki aksam saat 19.08 siralarinda sehrin en islek caddelerinden olan Uzunsokak caddesinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Gökhan Karadeniz cadde üzerinde takip ettigi Ugur Çakir’in bir is yerinin vitrinini incelerken yalniz oldugu ani kollayarak ayagina bir el ates etti. Söz konusu sahis olayda yaralanirken, yerden seken kursun o sirada caddede yürümekte onlarca kisinin arasindan geçerek olayla bir ilgisi olmayan yaklasik 10 metre mesafedeki Gümüshane Orman Isletme Sefligi’nde çalisan orman mühendisi Onur Mert (33) isimli gencin gözüne isabet etti. Olayda iki kisi yaralanirken, Gökhan Karadeniz olay sonrasi kosarak olay yerinden kaçti. O anlar güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Saldiriyi gerçeklestiren sahis olaydan sonra yakalanarak cezaevine gönderilirken, yarali sahislarin tedavisi ise sürüyor.
Kaynak: İHA