Ögrencileri Ile Birlikte Konser Verdi

Burhaniye’de Sehit Ilyas Arslan Halk Egitimi Merkezi’nde keman sanatçisi Berrak Solak, ögrencileri ile birlikte konser verdi. Hüsnü Pazarbasi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri Halk Egitim Merkezi Müdürü Turan Firat Algül ile veliler izledi.

Ögrencileri Ile Birlikte Konser Verdi


Hüsnü Pazarbasi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Ankara Türküsü, Hatirla Sevgili, Titanik, Fikrimin Ince Gülü, Pavane gibi önemli eserler seslendirildi. Konserde dinleyicilere kursiyerleri tanitan Berrak Solak, "Kursiyerimiz Tugba Çapik keman çalmaya Halk Egitim’de basladi.

Kisa sürede ivme kazandigi için konsere dahil ettim. Bade Sezer 5 yildir keman çaliyor. Nisa Nur Pek de keman çalmayi kursumuzda ögrendi. Hepsi çok yetenekli çocuklar." ifadesini kullandi. Berrak Solak ve ögrencilerini kutlayan Halk Egitimi Merkezi Müdürü Turan Firat Algül de, "Kursiyerlerimiz yaz sezonunda çalisip konser parçalari edindiler. Çocuklari akilli telefonlarla hayata at gözlügü ile bakmalari yerine bilim ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmeliyiz. Konserimizi izleyen velilerimize de tesekkür ediyorum" dedi.

Konser, kursiyerler, aileleri, keman sanatçisi Berrak Solak ve Halk Egitim Müdürü Turan Firat Algül’ün çektirdigi hatira fotografi ile sona erdi.
Kaynak: İHA