Izmir'de Trafikte Yol Verme Kavgasi Açiklamasi 2'Si Agir 4 Yarali

Izmir’in Buca ilçesinde trafikte yol verme nedeniyle çikan kavgada araçlarindan inen sahislar, birbirlerine sopa ve biçaklarla saldirdi. Olayda yaralanan 2’si agir 4 kisi kaldirildiklari hastanede tedavi altin alindi.

Izmir'de Trafikte Yol Verme Kavgasi Açiklamasi 2'Si Agir 4 Yarali


Olay, saat 16.50 siralarinda Göksu Mahallesi 682 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, S.A. (41) ile oglu Y.A. (17) 10 CLD 20 plakali Hyundai marka otomobille sokakta seyir halindeyken, M.A. (20) ve F.C.E.’nin (21) içerisinde bulundugu 34 BU 0513 plakali Ford marka araçla karsilasti. Burada sahislar arasinda yol verme nedeniyle tartisma çikti. Sahislar arasindaki tartismanin büyümesi üzerine baba S.A. ile oglu Y.A., bulunduklari araçtan inerek M.A. ve F.C.E.’ye sopa ve biçakla saldirdi. Diger sahislarin da biçakla olaya karsilik vermesi üzerine her iki tarafta yaralanarak kanlar içerisinde kaldi.

Hastanelerde tedavi altina alindilar

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Ihbar üzerine gelen saglik ekiplerince yaralilar S.A., Y.A., M.A. ve F.C.E. ambulanslara alinarak çevredeki hastanelere kaldirildi. Yaralilardan F.C.E. ile Y.A.’nin saglik durumlarinin ciddiyetini korudugu ögrenilirken, M.A. ile S.A.’nin hayati tehlikesinin bulunmadigi bildirildi.

Olayla ilgili polis ekiplerince baslatilan genis çapli sorusturmanin sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA