Altinova'nin Yeni Emniyet Müdürü Kuslari Izledi

Yalova Altinova Ilçesi’nin ilk Emniyet Müdürü Halis Kürsat Seçer, ilçeyi tanima turlarina basladi. Altinova Ilçe Emniyet Müdürü Halis Kürsat Seçer, esi Serpil Seçer ile birlikte Altinova Belediyesi Hersek Lagünü Doga Egitim Merkezi ve Engelsiz Kus Gözlem Kulesini gezerek, yetkililerden bölge hakkinda bilgi aldi.

Altinova'nin Yeni Emniyet Müdürü Kuslari Izledi
Ilçe Emniyet Müdürü Halis Kürsat Seçer ve esi Serpil Seçer, Türkiye’nin tek tapulu göl olma özelligini de tasiyan 246 kus türüne ev sahipligi yapan Hersek Lagününü gezdiler. Emniyet Müdürü Seçer, bölgenin en önemli sulak alani olan Hersek Lagün, 152 hektarlik yüzeyi ve çevresindeki arazilerle 200 hektar alanda yer alan Altinova Belediyesi Doga Egitim Merkezi ve Engelsiz Kus Gözlem Kulesi ile Hersek Lagünü hakkinda bilgi aldi.

7 katli asansörlü Kus Gözlem Kulesinde lagünde bulunan kus türlerini seyreden Seçer Çifti, program sonunda Doga ve Hayvanlari Koruma Gönüllüleri Sözlesmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altinova Belediyesi Doga Pasaportunu alarak keyifli bir gün geçirdiler.
Kaynak: İHA