Bayburt Tasarim Beceri Merkezi Misafirlerini Agirlamaya Devam Ediyor

“Bayburt Bilim ve Sanatla Gelecegini Tasarliyor” projesi çerçevesinde 2021 yilindan beri faaliyetlerini sürdüren Tasarim Beceri Merkezi yeni egitim ögretim yilinda da ögrenci ve ögretmenleri agirliyor.

Bayburt Tasarim Beceri Merkezi Misafirlerini Agirlamaya Devam Ediyor
Tasarim Beceri Merkezini ziyaret eden Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Kir Çiçekleri Anaokulu ögrencileriyle bulustu. Ögrencilerle birlikte atölyeleri inceleyen Güney, Sube Müdürleri Ramazan Demir ve Isa Akgün’le birlikte ögrencilerin atölye çalismalarina eslik etti.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney ziyareti sirasinda, “Tasarim Beceri Merkezinin bilime ve sanata sundugu katkinin ne kadar önemli oldugunu belirtmek isterim. Ögrencilerimiz ögretmenlerinin refakatinde burada bulunan drama, Ingilizce, zekâ ounlari, müzik, robotik, kodlama, astroSTEM, model uçak ve havacilik, ahsap, görsel sanatlar ve seramik atölyelerinden faydalanabiliyorlar. Ögrencilerimizin çok yönlü düsünmelerine katki sunan, merak ve ögrenme duygularinin gelistigi ve sosyallestikleri bu ortamlarda çocuklarimiz gelecege daha emin adimlarla yürüyeceklerdir. Okul yöneticilerimiz ve ögretmenlerimizin gayretiyle bu sezon bütün ögrencilerimizi atölyelerle bulusturmayi hedefliyoruz.” dedi.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Tasarim Beceri Merkezini ziyaret eden Kir Çiçekleri Anaokulu ögrencileriyle hatira fotografi çekildikten sonra okul yöneticilerine ve ögretmenlere tesekkür ederek ziyaretini sonlandirdi.
Kaynak: İHA