Vali Çuhadar, Köylerdeki Hizmetleri Yerinde Görüyor

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kirsal kesimin ihtiyaç ve sorunlarini yerinde görmek amaciyla köy ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Çuhadar, Köylerdeki Hizmetleri Yerinde Görüyor
Adiyaman merkeze bagli Durak, Üçdirek, Gümüskaya ve Atakent köylerini ziyaret eden köy muhtari ve vatandaslarla hasbihal eden Vali Mahmut Çuhadar, köyün ihtiyaç ve taleplerini dinleyip, ihtiyaç ve sorunlar hakkinda karsilikli görüs alisverisinde bulundu.

Ilk olarak Durak Köyünü ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, burada köy muhtari ve vatandaslarla köyün ihtiyaç ve talepleri hakkinda sohbet ederek, vatandaslarin dile getirdigi sorunlari not alip çözümü noktasinda gayret sarf edecegini belirtti.

Daha sonra Üçdirek köyüne geçen Vali Mahmut Çuhadar, köy muhtarindan köyün ihtiyaç ve talepleri ile köyün genel durumu hakkinda bilgi aldi.

Ardindan Gümüskaya Köyüne geçen Vali Mahmut Çuhadar, burada hayirsever Haci Hasan Sahin tarafindan yapilmakta olan caminin insaatini gezerek, köyüne güzel bir eser kazandiran hayirsevere tesekkür etti.

Köy ziyaretlerinin son bölümünde Atakent Köyüne geçen Vali Mahmut Çuhadar, burada köy muhtari ve vatandaslarla sohbet ederek köyün ihtiyaç ve talepleriyle ilgili fikir alisverisinde bulundu.

Ziyarette Atakent ilk ve ortaokulunu da ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, siniflari gezerek ögrencilerle sohbet edip, okulun ihtiyaçlari, ögrenci sayisi ve fiziki yapisi hakkinda okul müdüründen bilgi aldi.

Köylere yönelik gerçeklestirdikleri bu ziyaretlerle köylünün ihtiyaç ve taleplerini yerinde görüp çözüm üretmeye çalistiklarini ifade eden Vali Mahmut Çuhadar, “Kirsal kesimin ihtiyaç ve taleplerinin karsilanmasi için her firsatta vatandaslarimizin arasinda olmaya gayret ediyoruz. Vatandaslarimizi dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sikinti ve talepleri imkanlar çerçevesinde yerine getirmeye çalisiyoruz. Zaten gerek Il Özel Idaremiz gerekse de Merkez Köylere Hizmet Götürme Birligimiz araciligiyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapildigini görüyoruz. Birçok köyümüzün köy içi yollari kilitli parke tasiyla dösenerek, yol, su ve alt yapi hizmetleri tamamlanmis durumda. Vatandaslarimiz tarafindan dile getirilen diger eksiklikleri de insallah birlik ve beraberlik içerisinde çözecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA