Okulun 4.Katindan Düsen Ögrenci Agir Yaralandi

Bursa’nin Orhangazi ilçesinde 15 Temmuz Sehitler Anadolu Lisesi 11.sinif ögrencisi, egitim gördügü okulun dördüncü katinda camdan düserek agir yaralandi. Lise ögrencisi hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Okulun 4.Katindan Düsen Ögrenci Agir Yaralandi
Olay Orhangazi’de toplu konutlar bölgesinde bulunan bir okulda meydana geldi. Okul binasi tadilatta oldugu için toplu konutlar bölgesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binasinda egitim gören 15 Temmuz Sehitler Anadolu Lisesi 3.sinif ögrencisi S.O.(15) okulun dördüncü katinda bulunan sinifin açik olan penceresinden yere düstü.

Arkadaslarinin camdan düstügünü gören ögrenciler durumu okul idaresine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevkedildi. 4.kattan düserek agir yaralanan S.O. olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Hayati tehlikesi bulunuyor

Burada ilk tedavisi yapilan ve hayati tehlikesi bulundugu belirlenen S.O. daha sonra ambulansla Sehir Hastanesine kaldirilarak burada yogun bakima alindi. Olay sonrasinda Ilçe Kaymakami Süleyman Özçakici, Emniyet Müdürü Erol Yavuz, Orhangazi Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri ile okul idarecileri hastaneye gelerek ögrencinin durumu hakkinda bilgi aldi.

Anne ve baba sinir krizleri geçirdi

Aci haberi alan lise ögrencisinin babasi Volkan O. ile annesi kostu. Acili anne baba hastanede gözyasi döküp çocuklarindan gelecek iyi haberi bekledi.

Olay sonrasinda ise Orhangazi Emniyet Müdürlügü ekipleri genis çapli bir sorusturma baslatti. Polis ekipleri okulda ve ögrencinin düstügü yerde inceleme yapti. Olayla ilgili sorusturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Kaynak: İHA