Baskan Gülsoy Açiklamasi 'Ayiran Ve Kayiran Olmayacagiz'

Kayseri Ticaret Odasi (KTO) Yönetim Kurulu Baskanligina yeniden seçilen Ömer Gülsoy törenle mazbatasini aldi.

Baskan Gülsoy Açiklamasi 'Ayiran Ve Kayiran Olmayacagiz'


Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Binasi içerisinde bulunan Istinaf Mahkemesi Konferans Salonunda düzenlenen törene KTO Baskani Ömer Gülsoy, Meclis Baskani Cengiz Hakan Arslan, yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleri katildi.

Kocasinan Ilçe Seçim Müdürü Mustafa Köseoglu, hayirli olsun temennisinde bulunarak, mazbatayi Baskan Gülsoy ile Meclis Baskani Cengiz Hakan Arslan’a taktim etti.

Tören sonrasi açiklamalarda bulunan Baskan Gülsoy, sunlari söyledi:

“Birlikte Güçlüyüz diyerek yola çiktigimiz oda seçimlerimizin ikincisinde, üyelerimizin teveccühü ile 41 meslek komitemizin hepsini kirmizi listemizle kazanarak tamamladik. Daha sonra odamizda Ilçe Seçim Kurulumuzun gözetiminde Meclis Divanimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Delegelerimiz, Yönetim ve Disiplin Kurulu üyelerimiz seçimle belirlendi. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdigimiz bir dönemin ardindan bizlere bu onurlu görevi layik görerek tekrardan güvenen, dualarini esirgemeyen tüm üyelerimize ve çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Kaldigimiz yerden çalismalarimizi sürdürerek yapmayi planladigimiz projelerimizi hayata geçirecegiz. Üyelerimizin sorun ve taleplerini yerine getirmek için canla basla çalismayi sürdürecegiz. Ayiran ve kayiran olmayacagiz. Ben seçim öncesi yaptigim açiklamalarda Erciyes Dagi’nin Kayseri’yi kucakladigi gibi tüm is dünyasini kucaklayacagimizi, hep birlestirici olacagimizi, birlesince güçlü olacagimizi vurguladim. Herkes sunu iyi bilsin ki emanetleri ehil ellerdedir. Sehrimize ve tüm is dünyamiza hayirli olsun. Rabbim ülkemize, milletimize sadakatle hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

Mazbata töreni, konferans salonu önünde toplu fotograf çekimiyle son buldu.
Kaynak: İHA