Amatör Spor Haftasi Kutlandi

MALATYA – Malatya’da her yil Ekim ayinin ikinci haftasinda geleneksel olarak kutlanan Amatör Spor Haftasi, bu yil da büyük bir coskuyla gerçeklestirildi.

Amatör Spor Haftasi Kutlandi


Malatya’da Amatör Spor Haftasi etkinlikleri çerçevesinde bir çok farkli bransta müsabakalar yapilirken, müsabakalarda dereceye giren sporcularin ödülleri düzenlenen törenle verildi

Malatya Merkez Spor Salonunda yapilan Amatör Spor Haftasi kapanis ve ödül törenine, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Sube Müdürleri, Malatya ASKF Genel Sekreteri Kahraman Firat, Malatya ASKF Baskan Yardimcilari Adnan Firat ve Ergün Turan, antrenörler, sporcular ve sporcu velileri katildi.



Programda bir konusma yapan Kayhan, “Elbette hepimiz biliyoruz ki spor olmazsa olmazimizdir. Bu spor faaliyetlerinde çocuklarini büyük bir sabir ve fedakarlik ile spor yapmalari için bin bir emekle tesislerimize getiren ailelerimize tesekkür etmek istiyorum. Spor faaliyetlerine katilan yaklasik 72 bin sporcumuzun arkasinda velilerimizin destekleri var. Bundan sonra yapilacak tüm faaliyet ve etkinliklerde özellikle de gençligimiz ve gelecegimiz adina, yine ailelerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz. Bizler Malatya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü olarak her türlü etkinlik ve spor faaliyetlerinin arkasinda olacagiz” ifadelerini kullandi.

Kayhan’in konusmasinin ardindan Amatör Spor Haftasi boyunca yapilan müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kaynak: İHA