Çarsamba'da Çocuklara Özel Eglence

Çarsamba Belediyesi, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde, “Çocuklarimiza Bizden Eglence” diyerek tiyatro gösterisinden, oyun parkina birçok etkinlikle çocuklari bulusturdu.

Çarsamba'da Çocuklara Özel Eglence
Çarsamba Belediyesi çocuklarin yüzlerini güldürmek ve 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde çocuklara unutulmaz anilar yasatmak için kollari sivadi. Onlarca çocuk, palyaço ve maskot esliginde, oyun parkindan tiyatro gösterisine birçok etkinlige katilarak, dolu dolu bir gün yasadi. Çocuklarin mutluluklari görülmeye degerdi.

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, "1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde çocuklarimiz doyasiya eglensin, yüzlerindeki gülümse hiç eksik olmasin diye güzel bir etkinlik organize ettik. Çocuklarimiz tiyatro gösterisini izlediler, oyunlar oynayip enerjilerini atma firsati buldular. Palyaço ve maskot da etkinligimizde, çocuklarimizla birlikteydi. Biz güçlü yarinlarimiz, gelecegimiz olan çocuklarimiz için Çarsamba Belediyesi olarak var gücümüzle çalisiyoruz. Spordan sanata, egitimden kültüre her alanda çocuklarimizin yanindayiz. Bugün de çocuklarimiz için güzel bir ani oldu. Gülmek en çok çocuklarimiza yakisiyor, bizim de o gülücüklerde katkimiz olabildiyse ne mutlu bize" dedi.

Kaynak: İHA