Baskan Kirlioglu, 'Borsa Üyelerimiz Gereken Cevabi Sandikta Verecek'

Nazilli Ticaret Borsasi Baskani Nurettin Kirlioglu, algi amaçli ortaya atilan iddialara tepki gösterdi. Kurumun seffaf bir yapida oldugunu vurgulayan Kirlioglu; “Hesabini veremeyecegimiz 1 kurus yok. Kulaktan dolma söylemlerle karalama kampanyalarina gereken cevabi üyelerimiz sanikta verecek” dedi.

Baskan Kirlioglu, 'Borsa Üyelerimiz Gereken Cevabi Sandikta Verecek'


Nazilli Ticaret Borsasi Baskani Nurettin Kirlioglu, Nazilli Ticaret Borsasi’nin 56 yillik yeni bina hayalini gerçeklestirdiklerini, canli hayvan pazari basta olmak üzere borsa otelini modernize ettiklerini belirterek "Yerel ve Dogal Ürünler Ticaret Merkezi için bürokratik birçok engeli asarak ilk etap alan 170 dönümlük alanin tahsisine kavusan bir yandan kooperatif için talep toplarken bir yandan da 350 dönümlük 2. etap çalismalarini yürütüyoruz. Borsa üyeleri için kurulan kooperatifin 4 günde 110’u askin ön talep aldi. Biz hizmet üretmek için ugrasirken Borsamizin büyümesine karsi olan bazilari ise algi pesinde kosuyor. Neymis bu proje olmazmis, kooperatif sadece kagit üzerinde varmis. Bu algi tutmayinca simdide maddi durumu iyi olan ve yakinimiz olan Borsa üyeleri bu kooperatiften yer alacakmis. Karar verin kardesim dün bu projeyi yapamaz diyordunuz simdi ise sözde yandaslarimiza büyük yerler verecekmissiniz diyorsunuz. Biz 250 dönümlük kapali alani olan bu ticaret merkezini kuracagiz. Sizlerde bunu göreceksiniz” dedi.



Göreve geldiklerinde 7 milyon 500 bin lira kasada nakit para oldugu iddiasinin gerçek olmadigini evraklarla açiklayan Kirlioglu, 4 milyon 300 bin TL’lik nakit paranin tasarruf edilerek artirildigini ve projelerin bir bir gerçeklestirildigini vurguladi. Nazilli’ye kazandirdiklari Borsa Hizmet Binasi ve arsasinin suanda yaklasik 40 milyon TL oldugunu ifade eden Kirlioglu, "Atilan iftiralar inandiriciliktan uzak ve borsa üyeleri bunu çok iyi biliyor. Nazilli Ticaret Borsasi üyeleri neyin ne ol oldugunu çok iyi biliyor. Bize olan güveni ve destegi görüyoruz. Bu tür asilsiz ithamlara en güzel cevabi üyelerimiz sandikta verecek” diye konustu.

Kaynak: İHA